Breddeidrett

Bli med på turorientering eller idrettskolen vår

Bli medlem

Se breddeidrettstilbudet vårt

Ikon, person som løper

Turorientering

I perioden mai til september henger breddegruppen ut 10 o-poster i område Julsundmarka-Bringslia, det er det mye flott terreng utenfor de vanlige turstiene og utforske.

Det er et lavterskel tilbud for hele familien der dere selv kan velge om hvor lang tid dere vil bruke på å gjennomføre alle postene i gitt periode.

Følg Ekko/Aureosen IL Bredde på facebook for mer info.

Ikon, person som løper

MYLDRESTEVNE

Hver vår og høst arrangeres et Myldrestevne på Øyra stadion. Dette er et uhøytidelig friidrettsarrangement for alle aldre. Formålet er å få prøvd seg i forskjellige øvelser som løp, hinder, lengde, høyde og kast.

Ikon, fotballspiller

Idrettsskolen

Vi ønsker å skape et godt og variert aktivitetstilbud for barn, der de får muligheten til å utvikle seg både fysisk, psykisk og sosialt. Gjennom idrettsskolen blir de kjent med ulike typer aktiviteter og idretter, og opplever trygghet og mestringsfølelse sammen med andre. Idrettsskolen er et gratistilbud for alle medlemmer i idrettslaget, du betaler kun en årlig medlemskontingent for å delta

Oppstart: første uke etter høstferien.

Ikon, fotballspiller

Yobata

Yobata er en blanding av yoga og tabatta og er et tilbud til deg som ønsker å holde deg i form.

Treningene holdes i gymsalen på Julsundet skole på tirsdager kl 20:15

Vi bruker appen Spond for å organisere aktiviteter og dele informasjon. Åpne lenken for å melde deg inn: group.spond.com/TTEAC

Vil du vite mer om vårt breddetilbud?

Kontakt oss eller besøk Facebook-siden vår for mer informasjon.

Bli medlem